Hrvatski/Srpski

Universal. Français, Deutsch, Español, Italiano, etc.

Moderators: Atheles, Moderators

Re: Hrvatski/Srpski

Postby MidnightFantasy on 10 Mar 2010, 16:51

oh boze on u krevetu :O :8O: sta nebi uradila za to haha
Image
MidnightFantasy

Plastic Venus

Postby Hopey on 10 Mar 2010, 18:03

Ja se secam, pre oko 3 godine, bila sam u takvom periodu da sam gledala Rock AM Ring svaki dan! Taj koncert me je definitivno ucinio fanom, iako mi se The Bitter End svidjala jos 2003.

Ne mogu ni da zamislim koliko je ljudi pocelo da slusa Placebo upravo zbog RAR i BFTS!
Image

Hopey

Space Monkey

{ LASTFM }: Nada88

Postby Kat on 10 Mar 2010, 20:06

Meni se vise cini da su dobili mnogo vise fanova zbog The Bitter End, ako se dobro secam i Brian je rekao da su zahvaljujuci toj pesmi dobili mnogo novih fanova (I da ju je jako brzo napisao ::VV: ) i iskreno, malo me nervira kad pominju samo npr Running up that hill, kao da nemaju drugih pesama.
Ili Every you every me. Znam da je pesma onako... Sva u ritmu, ali opet i sa Without you I'm nothing imas vise pesama koje nisu dovoljno cenjene i verovatno zasluzuju vise paznje nego Every you every me.
(Pricam ovo, a citav dan mi je u glavi EYEM. Uzivo verzija :love: )
Image

_Forbidden Snowflake_Leo_TwistedKaraoke_andou_Kysha_MrsFollolko_L'enfantTerrible_bulletproofcupid_

Kat

Bulletproof Cupid

{ LASTFM }: Katatatata

Postby Hopey on 10 Mar 2010, 23:14

Sve je to ok, ali EYEM je licna karta od Placebo. To je po meni cinjenica.
Image

Hopey

Space Monkey

{ LASTFM }: Nada88

Postby Kat on 12 Mar 2010, 12:54

^ Da, ta pesma ih je zaista proslavila :)

... By the way, ako iko slusa bend Porcupine Tree, neka mi preporuci neke pesme jer nemam zivaca da slusam jednu po jednu, a ne volim ni da trazim Top 10/20... Radioactive Toy je fantasticna ::3:
Image

_Forbidden Snowflake_Leo_TwistedKaraoke_andou_Kysha_MrsFollolko_L'enfantTerrible_bulletproofcupid_

Kat

Bulletproof Cupid

Postby Blind on 14 Mar 2010, 19:48

Imamo novog člana? ::DD:
A Heart That Hurts Is A Heart That Works

Blind

Little Mo

{ LASTFM }: 1

Postby Kat on 14 Mar 2010, 20:37

A to je...?
Image

Kat

Bulletproof Cupid

Postby dante on 14 Mar 2010, 21:09

Kat wrote:... By the way, ako iko slusa bend Porcupine Tree, neka mi preporuci neke pesme jer nemam zivaca da slusam jednu po jednu, a ne volim ni da trazim Top 10/20... Radioactive Toy je fantasticna ::3:

Ja, ja :D

neke od mojih omiljenih: A Smart Kid, Normal, Blackest Eyes, Fear Of A Blank Planet, Trains, Shallow, Open Car, Remember Me Lover, The Sound Of Muzak, How if Your Life Today?, Hatesong i mnoge druge. Mnogooo su dobar bend.
one of these days I'll give up

dante

Dream brother

{ LASTFM }: stratocaster_

Postby Kat on 14 Mar 2010, 21:21

^ Fank yoo. :^^:
(Cula sam Fear Of A Blank Planet, odlicna je :D)
Image

Kat

Bulletproof Cupid

Postby zhmuxel on 15 Mar 2010, 12:47

Pozdrav ljudi, ispricujem se sto dugo nisam bila na ovom forumu, sad catch up-am :). Jedan mjesec sam bila u New Zealandu (stvarno predivno!), kad su bili Placebo u Australiji, a bastardi nisu došli u NZ. :P Ali bili smo barem u istoj hemisferi. *lol* Za vikend idem opet u London na IAMX. *yaaaaaay*

*waves at all the new people*

Ja sam Ana, iz Slovenije (ne pričam baš dobro hrvatski/srpski, ali trudim se), Placebo fan sam več 12 ili 13 godina (da, stara sam :P ) i nadam se da če stvarno doč u Srbiju u ljetu. :love: Betty, ja skoro sigurno idem u Udine 3. septembra (rujana?, if I remember right), možno i da idemo na Mera Luno poslije onog fan meet up-a u Berlinu. :love:
MOVIE Image ON Image MY Image EYELIDS
zhmuxel

Plastic Venus

Postby L'enfantTerrible on 15 Mar 2010, 13:29

Anaaaaa :bhug: falila si mi :(
zhmuxel wrote:Betty, ja skoro sigurno idem u Udine 3. septembra

:omgyay: Awwwh nadam se da cu te vidjeti :love:
zhmuxel wrote:Za vikend idem opet u London na IAMX. *yaaaaaay*

:8O: Pucam od ljubomore ::: Nah, drago mi je stvarno :love: (ok mozda ipak pucam od ljubomore, al mi je u isto vrijeme i drago ::3: )
No one can take it away from me and no one can tear it apart... ~~ "If... if there are soulmates in this world... you're... you're mine..."
''Every time you see a rainbow God is having gay sex.''
Image
L'enfantTerrible

Kitty Litter

Postby Kat on 15 Mar 2010, 14:24

Zdravo Ana :^^: Wow, Novi Zeland, prelepo.
13 godina?! :8O: Svaka cast. *bows*

I ima ovaj novi clan, OYINPHONE, cini mi se da opasno spamuje forum, mozda bi nekome trebali javiti? :oO:
Image

Kat

Bulletproof Cupid

Postby L'enfantTerrible on 15 Mar 2010, 14:27

^vjerojatno ce to Angel ili Kitti sredit (ili mozda Sarah ako je ovdje), samo trebamo cekat da se pojave i primijete. *ceka nestrpljivo* ::2:
No one can take it away from me and no one can tear it apart... ~~ "If... if there are soulmates in this world... you're... you're mine..."
Image
L'enfantTerrible

Kitty Litter

Postby Kat on 15 Mar 2010, 14:32

Do tada ce imati jedno 200 postova. Cudak. Sad bih radije zivela bez telefona nego uzela jedan od njihovih. ::|: ma koliko nenormalno to zvucalo kad ja to kazem.

Aaa, danas sam tako iznervirana. Pisala sam 8 strana iz biologije o spavanju i snu (To je ustvari dobrovoljno bilo, sta znam) i svakom je uzela rad. I kad sam ja htela da predam, ona kaze "NECU JA TO DA CITAM." znaci, bezveze sam se mucila juce. Vestica, mrzim je. ::'(: Ruka me jos uvek boli, stvarno sam se potrudila. :8W:
... I ne znam zasto moj nije uzela. Ocigledno ima nekih problema sa mnom.

Edit: Hehe, the creeper is gone. :^^:
Image

Kat

Bulletproof Cupid

Postby L'enfantTerrible on 15 Mar 2010, 15:44

Kat wrote:I kad sam ja htela da predam, ona kaze "NECU JA TO DA CITAM."

:oO: Luđakinja... :oO: Dakle nije UOPCE pregledala tvoj rad? Imas li inace lose ocjene iz bilogije? Da znas koja sranja moji profesori dobivaju za pregledat...
Image
L'enfantTerrible

Kitty Litter

Postby Kat on 15 Mar 2010, 20:13

Ne, nije ga pregledala, izgleda da nisam vredna njenog pogleda ili kako vec.
Osveta se blizi... :8))):
... Ustvari ne blizi, pojma nemam sta da radim, jer, cini mi se da mi je ovo bila jedina mogucnost da popravim ocenu. ::((:

I odgledala sam Velvet Goldmine! Ko se slaze da je Brian Slade... PREDIVAN x896574? :8): I citav film... Zaista fantastican :8):
Image

Kat

Bulletproof Cupid

Postby L'enfantTerrible on 15 Mar 2010, 20:32

^probaj ju nagovorit da pregleda, ako ti je ovo sansa da ispravis stvarno bi trebala
Kat wrote:Ko se slaze da je Brian Slade... PREDIVAN x896574?

Jaaaa :8): :8): :8): Prekrasan je...
Yay, kao sto vec znas meni je taj film stvarno drag :love:
Image
L'enfantTerrible

Kitty Litter

Postby Kat on 15 Mar 2010, 20:40

Erm, vec sam ga pocepala u trenutku besa ::2:
A ostali su doneli printovanu verziju i nije joj smetala. Mislila sam da referati trebaju da se pisu... Ustvari inace i trebaju, ali... Ma sta znam, potrudicu se da malo bolje ucim, ne verujem da ce biti na odmet. Nisam ni prva ni poslednja kojoj se ovako nesto desilo.

Meni u pocetku i nije bio nesto simpatican, izgledao je kao osoba puna sebe i... ::E:

(I jesi citala Fovrilovic dio u Nothing Like A Little Interruption?)
Image

Kat

Bulletproof Cupid

Postby L'enfantTerrible on 15 Mar 2010, 20:45

Kat wrote:(I jesi citala Fovrilovic dio u Nothing Like A Little Interruption?)

ima Fovrilovic dio? :8O: Gah, nisam imala pojma, procitala sam tek prva dva-tri dijela i odustala jer nemam vremena ::W: *mora procitat*
Kat wrote:Mislila sam da referati trebaju da se pisu

Nama je iz povijesti obavezno imati printanu verziju. Ali covjece, 8 jebenih stranica (pardon na izrazu, ali OSAM) i ona to ne pregleda. Sad sam i ja bijesna ::|:
Image
L'enfantTerrible

Kitty Litter

Postby Kat on 15 Mar 2010, 20:49

Sacekaj, naci cu ti ja taj deo posto ima vec nekoliko delova od tada.

Haha, nama, sto se tice istorijskih referata, moramo da pisemo cirilicom koju ja apsolutno ne volim i ne znam kako se f (veliko) pise... Ni Đ. ::V: Da li vi u Hrvatskoj ucite cirilicu? :oO:

:hug: haha nemoj da si besna, slusala sam i gorih stvari, nista neobicno. Usvari jeste neobicno, ali nesto ce joj se osvetiti za to kad-tad.

Edit: Here you go.

U isto vreme se desava i Molsdal radnja. ::2:
Image

Kat

Bulletproof Cupid

PreviousNext

Return to Mother Tongue